عجیب ترین غذاهای دنیا (مواظب باش بالا نیاری)
"بالوت" که از شهرت بسیاری در فیلیپین و برخی کشورهای آسیای جنوبی برخوردار است، در واقع تخم اردک دارای نطفه است که جوجه درون آن مراحل رشد را تقریباً کامل کرده اما هنوز نارس است. فیلیپینی ها پس از شکستن پوسته تخم، گوشت جوجه را به صورت خام با کمی فلفل و نمک می خورند.
"کانیکو" نوعی خرچنگ کوچک با روکش آبنباتی و طعم ماهی شیرین است که با ذائقه ژاپنی ها بسیار سازگار است.
"کاسو مارسو" یا پنیر گندیده خوراکی محبوب ایتالیایی هاست. هنگام فساد پنیر، نوعی مگس روی آن تخم ریزی کرده که هنگام تولد لاروهای این مگس، پنیر با آنزیمی خاص پوشیده شده و طعمی غیر معمول می گیرد. این پنیر گندیده در عروسی های و مهمانی های مهم ایتالیایی ها سرو می شود.
"اسکامولس" نام تخم های نوعی مورچه سیاه است که در مکزیک مصرف خوراکی دارد. این تخم ها درست پیش از تولد لاروهای مورچه مصرف شده و طعم ذرت دارند.
"اسکوئید" نوعی موجود دریایی شبیه هشت پا است که به جای هشت، 10 بازو دارد و تکه های لزج گوشت آن در چین محبوبیت زیادی دارد.
"وایلد فیش" نوعی ماهی است که به طور خام توسط چینی ها خشک و بسته بندی شده و جهت عرضه در بازارهای روسیه صادر می شود.
"جیرجیرک سیخ شده" غذایی است که هنگام سفر به بانکوک یا پکن احتمالاً آن را به خوردن گنجشک، موش، مار و یا سوپ گران قیمت عقرب، ترجیح خواهید داد.
"شکلات تلخ سیر" توسط یک شرکت ژاپنی تولید می شود و همان سیر خام با روکش شکلات تلخ است. تولید کنندگان این شکلات مدعی هستند این محصول متابولیسم بدن را تسهیل کرده و به مصرف کننده انرژی می دهد.
"پوست خوک" از خوراکی هایی است که در چندین کشور جهان مصرف می شود. قطعات پوست چرب خوک در روغن سرخ و یا کبابی شده و با فلفل و نمک طعم دار می شود. بر خلاف گوشت ترد خوک، پوست آن بسیار چرب بوده و طعمی مشابه جگر چرب اردک و غاز دارد.
- ۹۳/۰۴/۲۳